Контакти

"BILD-LTD" ЕООД
За контакти:
ОФИС: София, ул. "Обреща" 9, 1138 Горубляне
 
Tel: 0887 258 251 , Tel: 0885 248 121 ,
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

(близо до "Praktiker-Дружба 2")

Важно! Молим всички клиенти да правят предварително запитване за цена на посочените имейли. Почивни празнични дни -Фирмата няма да работи от 25.12.2023-01.01.2024г.

За да Ви дадем цена за изработка, моля изпратете файл векторен формат (.eps, .dwg, .dxf, .crd.,.pdf) или схематичен чертеж. Поръчки за ЛАЗЕРНО и РУТЕРНО РЯЗАНЕ приемаме при предоставяне на чертеж (технич. рисунка, скица), където е показан нагледно контура, по който трябва да се реже, с указани размери.  Изисквания за чертеж във файл:

- За 2D РЯЗАНЕ И ФРЕЗОВАНЕ - Чертеж във векторен формат, изчертан с 2D полилинии (.dwg, .dxf, .cdr, .eps, .pdf и др.) (Ако има фрезоване, трябва да има поне 2 изгледа, като в единия - да се вижда дебелината на материала и съответните дълбочини на фрезоване).

- За 3D РЯЗАНЕ И ФРЕЗОВАНЕ - модел във формат .stl.

"BILD-LTD" ЕООД
За контакти:
ЦЕХ: София, бул. "Цариградско шосе" 164, 1000 

(в базата на "Хидрострой-София")

Достъпът до цеха ни е ограничен, има бариера. Моля, обаждайте се преди посещение на посочените по-горе телефони. 

Важно! Активно работи цехът ни с пълно работно време, както и офисът ни. Изпращайте запитвания за цена на имейлите ни. Възползвайте се от отстъпките.

 

ВАЖНО! МОЛИМ ВСИЧКИ КЛИЕНТИ ДА ПРАВЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА ПОСОЧЕНИТЕ ИМЕЙЛИ И ПОЗВЪНЯТ ПРЕДИ ПОСЕЩЕНИЕ. Почивни празнични дни- Фирмата няма да работи от 25.12.2023-01.01.2024г.
ВИЖТЕ ТЕХНИЧЕСКИТЕ ПАРАМЕТРИ И ИЗИСКВАНИЯ ПРИ ПОРЪЧКА -ТУК